Roulette regler

Om du vill spela roulette men är osäker på hur du kommer igång så ska du inte misströsta. Roulette är ett spel som är känt för att vara extremt lätt att lära sig. Faktum är att man inte behöver lära sig någonting med tanke på att det är croupierns jobb att se till att spelet flyter på som det ska. Och spelar man online går det inte att göra fel eftersom mjukvaran inte kommer att tillåta spelare att göra det.

De flesta som är nervösa att spela roulette är de som tänkt spela spelet live. Man vill helt enkelt inte göra bort sig inför andra. Detta är vad du behöver tänka på när du spelar. Det är egentligen inte så mycket roulette regler som det är etikett regler:

1. Placera markerna på duken tydligt
2. Placera markerna innan croupiern säger stopp
3. Rör aldrig någon annans marker
4. Stressa inte croupiern
5. Placera bara bets i jämna tal (som 20, 50 eller 100)
6. Sitt inte med mobilen vid bordet

Det är nog det enda som jag kan komma på just nu. Allt annat behöver man som sagt inte hålla koll på eftersom det inte är spelarens jobb. Samtidigt kan det ju för ens egen skull vara en bra idé att ha kolla på reglerna för utbetalning. Och det är ganska lätt. Om du satsar på något som är 1/2 chans att slå in så får du dubbelt betalt om du vinner. Om du satsar på något som är 1/3 chans att slå in så får du tre gånger betalt om du vinner. Om du satsar på ett singelnummer som är 1/36 i sannolikhet så får du 36 gånger betalt om du vinner. Återbetalningsexemplen ovan är kanske inte 100 % exakta men du förstår principen att man får tillbaka mer om ett spel har en mindre sannolikhetsgrad att in. Så är det med alla spel.